Barcelona Domácí Fotbalové Dresy 2023/24 – Dlouhý Rukáv

(Hodnocení: 1)

695.00CZK

Size Chart
S
M
L
XL
XXL
Přidejte ponožky (+101.00CZK)
Přidat šortky (+126.00CZK)
Přizpůsobte si své vlastní jméno a číslo
Globální doprava: Doprava zdarma u objednávek nad Kč2004
DIY fotbalový dres: podporuje tisk jména/čísla
Product total
Options total
Grand total
Kategorie: , Štítek:

Popis

Barcelona Domácí Fotbalové Dresy 2023/24 – Dlouhý Rukáv

1 recenze Barcelona Domácí Fotbalové Dresy 2023/24 – Dlouhý Rukáv

  1. Isabella Davis (ověřený vlastník)

    Texturovaný vzor na tomto fotbalovém dresu dodává celkovému designu hloubku a vizuální zajímavost.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Registrace:

Doporučujeme vám, abyste se při nákupu na našich stránkách registrovali, není to však povinné. Náš registrační formulář vyžaduje, aby uživatelé poskytli osobní údaje (jako je jméno, věková skupina, poštovní adresa, denní telefonní číslo, e-mailová adresa a heslo). Pro registraci vám musí být alespoň 13 let. Registrace nám pomáhá poskytovat rychlé a snadné placení. Kontaktní údaje zákazníka, které uvedete v registračním formuláři, budou použity k tomu, abychom vás kontaktovali ohledně stavu objednávky nebo k zodpovězení vašich dotazů. Kromě toho, pokud se nerozhodnete odhlásit, použijeme jej k zasílání e-mailových aktualizací o nadcházejících výprodejích, soutěžích, akcích a produktových informacích. Berete na vědomí a souhlasíte s tím, že jste odpovědní za zachování důvěrnosti svých registračních údajů a hesla. Pokud chcete, můžete také vyplnit zákaznický profil. I když to není nutné, informace získané z dotazů na zákaznický profil nám pomáhají dozvědět se více o našich zákaznících a slouží ke zlepšení nákupních zkušeností našich zákazníků u nás.

Informace o objednávce:

Zákazníci mohou k nákupu produktů použít objednávkový formulář. Když zadáte objednávku, shromažďujeme kontaktní údaje, jako jsou dodací e-mailové adresy, a finanční údaje, jako jsou čísla vašeho účtu nebo kreditní karty. Kontaktní údaje z objednávkového formuláře slouží k zasílání objednávek a informací našim zákazníkům a ke kontaktu s nimi v případě potřeby. Můžete si vybrat platbu kreditní kartou.

Naše záruka:

Zavázali jsme se chránit vaše soukromí. Informace, které nám poskytnete, nejsou poskytovány ani prodávány žádné jiné straně, s výjimkou přepravní společnosti, která doručuje vaši objednávku. Vaši dodací adresu a telefonní číslo sdílíme pouze s přepravní společností. Údaje, které od vás shromažďujeme, slouží pouze ke zpracování a odeslání vaší objednávky. Vaše e-mailová adresa slouží pouze k potvrzení objednávky a sledovacímu číslu. Vaše telefonní číslo slouží k tomu, abychom vás kontaktovali v případě problému s vyřízením nebo doručením vaší objednávky. Pokud máte nějaké dotazy, obavy nebo připomínky k našim zásadám ochrany osobních údajů, rádi bychom je znali, abychom je mohli řešit.

CZ –

Poštovné je 203 Kč. Při objednávce nad 2004 Kč je doprava zdarma.

Ostatní země –

Poštovné je 203 Kč paušálně.

Dodací lhůty:

Doručení trvá cca 10 dní od data odeslání. Naším cílem je expedovat zboží do 3 pracovních dnů. Ve vzácných případech může doručení trvat až 28 dní. Pokud neobdržíte svou objednávku do 28 dnů, kontaktujte nás.

Sledovací čísla – jsou k dispozici 8 dní po datu odeslání na vyžádání. Použijte prosím stránku kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme.

*Upozorňujeme, že velmi zřídka doprava někdy zahrnuje malý dovozní poplatek. V konečném důsledku je za dovozní cenu odpovědný zákazník.

Pokud dojde ke ztrátě objednávky při přepravě, můžeme balíček bez příplatku znovu odeslat. Bohužel v takovém případě nemůžeme nabídnout náhradu.

Jak zaplatím za objednávku?

Kreditní karta
Kanál kreditní karty je v současnosti nejpoužívanější online platební metodou na tomto webu. Zabezpečení transakcí je velmi vysoké a proces kontroly je přísný (pro zajištění bezpečnosti uživatele a finančních prostředků tohoto webu).
Tento způsob platby nefunguje 100 % času. Pokud transakce nefunguje, máte několik možností:

Zadání nesprávných informací o kreditní kartě, jako je neplatné číslo kreditní karty, nesprávné datum vypršení platnosti, nesoulad CVV2/CVC/CVN kódů nebo nedostatečný zůstatek.
Platbu proveďte přes VPN nebo PROXY, nebo pokud se údaje uvedené při objednávce liší od údajů uvedených při žádosti o kartu v bance, doporučujeme uvést fakturační adresu zvlášť (v souladu s důvěrnými údaji banky) a doručení adresu v době platby.
Jakmile bude příkaz odeslán, vstoupí do stavu kontroly banky. Během období kontroly bude objednávka zobrazovat stav „Čeká na platbu“ a nebude provedena žádná srážka. Vyčkejte prosím trpělivě na výsledek kontroly (obvykle 1 až 12 hodin).

Barcelona Domácí Fotbalové Dresy 2023/24 – Dlouhý Rukáv

Barcelona Domácí Fotbalové Dresy 2023/24 – Dlouhý Rukáv

695.00CZK